Tijdelijk voordeliger - Mariska O

Tijdelijk voordeliger

 

Hieronder onze lopende aanbieding. Deze combinatie is tijdelijk te boeken. Twijfel je? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan.3x Cryotherapie / 10x Bodycontouring / 10x Pressotherapie


Cryotherapie (Cryolipolyse) is een behandeling om vet te verliezen zonder chirurgische ingreep. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid met vacuum gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven, zonder dat de rest van het lichaam er last van heeft. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is de oplossing voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones zoals de buik, benen, billen, nek, hals en heupen (love handles). De behandeling duurt gemiddeld 50 min en er is na 3 weken al zichtbaar resultaat. Meer informatie vindt je op deze pagina.
De behandeling mag na 8 tot 10 weken op dezelfde plaats worden herhaald, omdat het lichaam deze periode nodig heeft om de afval stoffen op een natuurlijke manier af te voeren.

Pressotherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Hierbij is het de ideale behandeling in combinatie met de andere twee behandelingen. Maar daarnaast helpt het ook bij klachten zoals vochtophoping, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelf verdwijnen. Pressotherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het luchtdrukpak beschikt over een geïntegreerd infraroodsysteem (IR). Het systeem verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling bij 40°C . Tijdens de behandeling verbrandt u 500 / 600 kcal. Deze behandeling kan 2x per week herhaald worden.

Body Contouring is een behandeling die helpt bij afvallen, cellulite of overtollige huid bij snel gewichtsverlies. Want soms is sporten en gezond eten niet helemaal voldoende om het lichaam helemaal af te maken. Door intensief bindweefselmassage toe te passen zal dit na enkele weken al zichtbaar resultaat tonen. Ook deze behandeling is zonder chirurgische ingreep en volledig pijnloos. Ook deze behandeling kan maximaal 2x per week.

Uniek aan Mariska.O Beauty World is dat wij het enige instituut zijn die alledrie deze behandelingen in huis hebben. U kunt dus voor alles wat u nodig heeft bij ons terecht. Wij zullen met grote zorg te werk gaan en samen met u een persoonsgebonden plan opstellen om het optimale resultaat te bereiken. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvend intakegesprek inplannen om meer informatie te krijgen.
Nooit meer!

 
Van

1848,-

voor

999,-


 

 

 

Meer informatie over behandelingen. Cryolipolyse, Body Contouring en Pressotherapie.


  • All