Lash Lifting Cursus - Mariska O

Inclusief Lash Lifting starterspakket t.w.v. €185,- Goed voor 10-30 behandelingen.

Mariska.O Academy is een instituut dat opleidingen en cursussen geeft in wimperlifting. Deze behandeling houdt je wimper 8 tot 12 weken gekruld! Anders dan de potjes lifting producten gebruiken wij aluminium zakjes. De samenstelling is veel geconcentreerder en het krulresultaat van de wimpers is mooier en blijft langer zichtbaar! Het is een kortdurende behandeling met verschillende inwerktijden per handeling (afhankelijk van de soort wimper) om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Voor salons die alleen wimperextensions plaatsen is wimper lifting een zeer geschikte aanvulling op het aanbod. Klanten die tijdelijk een wimperextensions pauze willen inlassen, allergisch zijn voor de lijm of geen wimperextensions meer willen of kunnen dragen, maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, kun je nu een alternatief bieden!

Lash lifting is voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, daar deze weinig onderhoud nodig heeft en maximale inwerktijd heeft van 15 tot 30 minuten (afhankelijke van de type wimpers).

Je hoeft géén ervaring in het plaatsen van wimperextensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren.Cursustarief


Dat is €299,- excl. btw.
Dit bedrag is inclusief het Lash Lifting starterspakket, goed voor 10-30 behandelingen. Deze producten bevatten géén parabenen, formadelhyde, latex en is kleurstof vrij. Ideaal voor mensen met overgevoelige ogen.

Hoe lang duurt de cursus
De cursus duurt ongeveer 3.5 uur.

Inhoud cursusTheorie
Uitleg Shine-E producten
Oefenen op model
Lifting, verven en keratine Lash Lifting Cursus