Microblading PhiBrows | Mariska O

Microblading PhiBrows


Microblading PhiBrows

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up. Het is minder definitief als permanente make-up, omdat het ongeveer 2 jaar blijft zitten. Microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen naar de schoonheidssalon.

In microblading zit erg veel verschil. Wij werken zelf met PhiBrows, omdat dit de meest uitgebreide en natuurlijke manier is van microblading. De vorm wordt hierbij aangepast aan uw eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en afmetingen in het gezicht. PhiBrows is daarom ook de meest uitgebreide techniek op het gebied van microblading. Door de strenge toelating is het belangrijk dat er gewerkt wordt via de werkwijze van Phi.

Wat doen we precies met microblading?

Wij maken kleine krasjes in de huid welke lijken op fijne haartjes (hairstrokes). Hierdoor lijken uw eigen wenkbrauwen mooi vol en hoeft u ze niet meer bij te tekenen. Bij deze techniek wordt de inkt vele malen minder diep gezet dan tatoeages of permanente make-up, waardoor u er nooit voorgoed aan vast zit en u geen last heeft van verkleuringen of een te donkere wenkbrauw.

Hoe werkt de PhiBrows behandeling?

Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw medische gegevens, omdat wij niet in alle gevallen de behandeling toe mogen passen. Vervolgens worden de punten in het gezicht opgemeten die uiteindelijk uw perfecte wenkbrauwvorm gaan volgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van uw gezicht en de ‘golden ratio’. Met een kompas en passer wordt de perfecte vorm uitgemeten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een speciaal computerprogramma om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. Met een speciaal potlood wordt de omtrek van de wenkbrauw getekend. Wij tekenen eerst een vorm, zodat u kunt zien hoe de vorm zal gaan worden. Hierna wordt op uw goedkeuring de microblading techniek toegepast. Het is erg belangrijk dat wij als salon steriel werken om infecties te voorkomen.

Bij het Microbladen wordt gebruikt gemaakt van een pigment van het merk PhiBrows. De pigmenten van PhiBrows staan bekend om het feit dat zij niet verkleuren (geen rood, paars rood of blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn (door de GGD gecontroleerd). De kleur van het pigment wordt afgesteld op uw huid en haartinten.

Het pigmenteren van de haartjes duurt ongeveer een half uur. Voor de totale behandeling wordt 1,5 tot 2,5 uur ingeboekt.

BeforeAfter